Copyright 2017
Sidens retningslinjer

MIDDAG

Wrap med sterkt krydret lammekjøtt og spinat

Skrevet av Mission Wraps
4
Serveres kald
Serveres varm
Fisk
Kjøtt
Vegetariansk
Original

Mission Original Wraps er av en klassisk art, som vil tilfredsstille hver en gane.

+ Se mer

Tilsett litt krydder i dine retter og lag denne unike wrappen. Den vil skru opp ethvert gilde!

Ingredienser

Til wrappen

4Mission Original wraps
500 gkjøttdeig av mindre fettfritt lammekjøtt
1eggehvite
4skjeer hakket fersk mynte
ferske spinatblader
1skje tørket oregano
1teskje malt muskatnøtt
klype chilipulver (valgfritt)
2toppede teskjeer granulert hvitløk
4skjeer brødsmuler fra et rundstykke
salt og fersk malt sort pepper
olivenolje til dypping

Jogurt-honning saus

250 gjogurt naturell
4skjeer flytende honning
4toppede skjeer med hakket fersk mynte

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 220°C.
  2. Legg kjøttdeig av lam, eggehvite, mynte, chili, oregano, muskatnøtt, hvitløk og raspede brødsmuler av et rundstykke i ei bolle.
  3. Rør sammen alt slik at du før en pasta av kjøtt.
  4. Tilsett salt og pepper. Form kjøttet i 8 kjøttruller av ca. 2cm x 10 cm størrelse.
  5. Legg kjøttrullene på ei klebefri stekeplate og drypp over med noen dråper olivenolje.
  6. Stekes i forvarmet ovn i 15 minutter, mens man snur dem av og til slik at alle sidene blir lett brunet.
  7. I mellomtiden legges wrapsene frem. Plasser blader fra nyspinat på hver wrap. Legg deretter to ferdigstekte kjøttruller på hver wrap, og hell over med en stor skje jogurt-mynte saus.
  8. Brett sammen med en åpen ende.
Logg inn

Del med dine venner.

La andre få vite om våre oppskrifter.

Share it with friends

Let them know about our recipes
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now