Min profil

Copyright 2017
Sidens retningslinjer

MIDDAG

Panert kylling

Skrevet av Mission Wraps
4
Serveres kald
Serveres varm
Fisk
Kjøtt
Vegetariansk
Original

Mission Original Wraps er av en klassisk art, som vil tilfredsstille hver en gane.

+ Se mer

Åh, du store kylling! Aromatisk og saftig kjøtt med sprø panering er et ideelt tillegg til en næringsrik wrap! Se hvordan man lager det!

Ingredienser

hot dogi

1liter kjernemelk
2toppede skjeer med Cayenne pepper
2toppede skjeer med tørket, malt hvitløk
1skje salt

JAJECZNICA

1glass hvetemel
2glass corn flakes
1toppet skje med søt paprika krydder
1teskje Cayenne pepper
1/2teskje bakepulver
teskje salt
2skjeer vegetabilsk olje

ROZKI Z WRAPÓW

4Mission Original wraps
250 gkyllingfilet
50 mlolivenolje
2skjeer rømme
ruccola salat

Fremgangsmåte

  1. Tilbered marinaden. Bland sammen kjernemelk, Cayenne pepper, malt hvitløk og salt i ei stor bolle.
  2. Skjær kyllingfileten i mindre biter og legg de i bollen med marinaden. Dekk bollen med plastfolie og legg den til siden.
  3. Mens kjøttet marineres, tilbered griljermelet. Legg corn flakes i ei skål og knus dem i små biter. Tilsett deretter mel, søt paprika, Cayenne pepper, bakepulver og salt. Rør alt sammen.
  4. Ta kjøttet ut og la marinaden renne av det. Dypp deretter kjøttet i griljermelet.
  5. På videoen kan man se hvordan man steker kyllingen på stekepanna. På
  6. Etter 25 minutter tas kjøttet ut av ovnen. De sprø kyllingbitene er klare!
  7. Dekk overflaten av wrappen med rømme og legg deretter kjøtt samt ruccola blader på toppen.
  8. Rull sammen wrappen og gled deg over smaken.
Logg inn

Del med dine venner.

La andre få vite om våre oppskrifter.

Share it with friends

Let them know about our recipes
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now