Min profil

Copyright 2017
Sidens retningslinjer

MIDDAG

Wrap med grillet kylling og Barbecue saus

Skrevet av Mission Wraps
4
Serveres kald
Serveres varm
Fisk
Kjøtt
Vegetariansk
Original

Mission Original Wraps er av en klassisk art, som vil tilfredsstille hver en gane.

+ Se mer

Klarer du ikke å forestille deg en kyllingwrap uten et nydelig, søt-surt tillegg? Lag en barbecuesaus og gled deg over smaken!

Ingredienser

Barbecuesaus

1hvitløksbåt
1/2løk
50 mlolivenolje
2tomater
1teskje brunsukker
2teskjeer sennep
ei klype Cayenne pepper
salt
pepper
1skje soyasaus
1skje vineddik

Wrap med kylling

250 gkyllingfilet
4Mission Wrap Original
1/2mais boks
noen salatblader

Fremgangsmåte

  1. Skrell og finhakk hvitløken. Finhakk deretter løken.
  2. Varm opp olivenolje i en kjele. Tilsett ferdighakket hvitløk og løk. Stek.
  3. Hell kokende vann over tomaten, skrell av skallet og skjær den i terninger. Tilsett tomatterningene i kjelen med løk og hvitløk. Rør helheten nøye sammen, uten å avslutte stekingen.
  4. Tilsett brunsukker, vineddik, soyasaus, sennep, pepper og salt. Rør og kok sausen.
  5. Skjær kyllingfilet i terninger av en middels størrelse og plasser dem i ei skål.
  6. Hell barbecuesaus over kyllingen.
  7. Stek deretter ingrediensene på ei forvarmet stekepanne.
  8. Varm opp wrappen i stekeovnen eller i en mikrobølgeovn.
  9. Plasser stekt kjøtt på den varme wrappen.
  10. Strø over med en håndfull mais, løk samt noen salatblader.
  11. Rull sammen blandingen og gled deg over smaken.
Logg inn

Del med dine venner.

La andre få vite om våre oppskrifter.

Share it with friends

Let them know about our recipes
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now