Min profil

Copyright 2017
Sidens retningslinjer

KJØKKENTIPS

Kutting av løk

Skrevet av Mission Wraps
1
Serveres kald
Serveres varm
Fisk
Kjøtt
Vegetariansk
Original

Mission Original Wraps er av en klassisk art, som vil tilfredsstille hver en gane.

+ Se mer

Gjør slutt på tårer og ujevn kutting av løken! Bli kjent med 2 måter å kutte løk på i en ekspressfart.

Ingredienser

løk

Fremgangsmåte

  1. Skrell løken og del den i to langs stengelen.
  2. Legg den ene halvdelen av løken på ei fjøl. Skjær deretter løken på langs i strimler med en skarp kniv. Lag et horisontalt kutt gjennom midten. Husk å stoppe kniven rett før roten – da vil løken stoppe seg fra å falle fra hverandre under kutting.
  3. Kutt løken i terninger, ved å holde rota. Det er enkelt!
  4. Ta den andre halvdelen, legg på ei fjøl og skjær av rota.
  5. Skjær løken på langs i strimler, ved å dra kniven helt til enden. Løkstrimlene er klare!
Logg inn

Del med dine venner.

La andre få vite om våre oppskrifter.

Share it with friends

Let them know about our recipes
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now