Copyright 2017
Sidens retningslinjer

Mission. Smakfulle bakte wraps.

Våre wraps er en ekte verdens hit.

Alt takket være deres unike oppskrift. Utrolig glatt deig, ferskhet, delikat, fantastisk duft av fersk bakt brød og en ekte smak av bakverk er grunnen til at wrapsene er elsket av matelskere over hele verden!

Produksjon

Kvalitet og sikkerhet er for oss en prioritet. Derfor kontrollerer vi nøye våre produkter på hver produksjonsetappe. Takket være spesielle programmer kan vi nøye sjekke råvarer og ingredienser som brukes til å bake wrapsene, og et unikt kontrollsystem passer på kvaliteten deres.

Alt dette for å kunne tilby sunne og deilige wraps som gjør seg utmerket i hver enkelt oppskrift!

Vår filosofi

Mission Wraps er en familiebedrift som oppstod i 1948 og som er en del av Gruma gruppen. Vår lidenskap er å servere smak og duft til våre kunders kjøkken over hele verden. I mer enn 60 år forbedrer vi oppskriften til våre wraps, noe som gjør at de passer utmerket for hele familien og til enhver anledning. I vår bedrift teller menneskene. Det er derfor vi skaper våre produkter med tanke på dere, samt med håp om at vår lidenskap og dedikasjon legges merke til av dere gjennom smaken.

Til enhver anledning

Med Mission Wraps vil hver en dag være full av inspirasjon og positive overraskelser. Har du lyst på et appetittlig og sunt måltid? Strekk deg etter Mission Wraps! Det er et ideelt forslag til personer som setter pris på god smak og som passer på hva de spiser. Våre wraps kan du kombinere med dine yndlingstillegg samtidig som at de kan spises alltid og over alt!

Hemmeligheten til våre wraps er en fersk, duftende, myk og delikat deig. Vi lager dem kun med ingredienser av den høyeste kvalitet, baker og pakker dem nøye. Den utypiske oppskriften Fresh&Soft samt det unike pakningssystemet fører til at wrapsene forblir ferske i lang tid og at du kan glede deg over deres enestående smak uten grenser!

Våre wraps

Mission Wraps
er tilgjengelige i forskjellige varianter.

Vi tilbyr klassiske wraps Original, flerkorns Multigrain og Spelt&Oat, naturlig 0% kunstige konserveringsmidler, samt aromatiske urte Mediterranean Herbs. Hver enkelt smak er unik og gjør hvert et måltid til et enestående gilde! Prøv og velg din favoritt!

Logg inn

Del med dine venner.

La andre få vite om våre oppskrifter.

Share it with friends

Let them know about our recipes
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now